sashimi-I_3227.jpg
sashimi-I_3227.jpg
 

Catering och evenemang

Frukost

- Full English Breakfast
- Koreansk frukost
- Irländsk frukost
- Jens bästa frukost (en salig blandning av misosoppa, scones,
bacon och charkuterier och ost)

After work

- Koreanskt plock
- Izakaya (japansk pubmat)
- Svenska delikatesser 

- Soppa, bröd och ost
- Annorlunda italienskt
- chilikick

- Retrokanapéer 
- Husman i små portioner
- Välj ett årtionde!

- Tapas från Andalusien
- Tapas från hela Spanien
- Tilltugg från hela världen

Middagar – med eller utan prat

- Ditt barndomsminne
- Koreansk plockmat
- Engelsk pubmat

2-håller-i-fat.jpeg

- Street food från 1800-talet
- Bokmat (kan specialanpassa för bokcirkel)
- Deckarmat – från Sherlock och Miss Marple till Martin Beck


En rå stund (vi pratar om rå mat och äter sashimi och råbiff)
Vegetariskt med smör och grädde
Klostermat

Hantverksmat från hela landet
Diner food (den amerikanska maten på enkla syltor)
Samling kring min muurikkan


Asiatisk fondue på ditt vis
Rustika tapas
En smaktur bland inälvor

Konsult till restauranger

Behöver ni input och hjälp med er restaurang eller kafé?  Jens har stor erfarenhet och kunskap om krogvärlden och assisterar gärna med utformning av koncept, menyer och recept, särskilt på områden som svensk och nordisk mat, mat efter träning, bastu och bad, koreanskt, syrad mat och hanterksmat i allmänhet.

Temadagar på krogar

Vill ni servera koreanskt, brittiskt, historisk mat eller något annat spännande för en dag? Jens kan hjälpa till med det. Det blir variation för era gäster och utbildning för personalen.